Laatste nieuws

We zijn een joint-venture aangegaan met het deense Holiday Real Estate A/S voor de ontwikkeling, implementatie en uitvoering van een beheersapplicatie voor projectontwikkelaars, investeerders en makelaars in de  vastgoedbranche.

Open standaarden

Waar mogelijk houden we ons aan en promoten we open standaarden.
Bij oplossingen heeft open source programmatuur een lichte voorkeur bij de overwegingen.

Diensten

Onze diensten zijn gericht op maatwerkoplossingen op vele automatiseringsvlakken en zijn globaal onder te verdelen in de volgende categoriëen:

Hosting

Bij iedere stap van een enkele domeinnaamregistratie tot uitgebreide colocated services kunnen we u van dienst zijn. Ook hier laten we ons niet beperken, de oplossing voor uw vraag is onze basis.

Internet ontwikkeling

Of het nu gaat om een eenvoudige website of een volledig geïntegreerd platform voor online verkoop, logistiek, samenwerking etc. vertel ons uw wensen en wij zullen u een passende oplossing bieden.

Netwerkontwerp, implementatie en beheer

Kantoorautomatisering, internetkoppelingen, thuiswerk, asp-services, wij kunnen u helpen bij het ontwerp, de implementatie en het beheer hiervan en dit alles onder Service Level Agreements zonder compromissen van onze kant.

Software

Maatwerk voor elk willekeurig project, dit kan variëren van eenvoudige scripts, databaseconversies en macro's tot volledige applicaties.